Firstbeat Hyvinvointianalyysi

Palvelut

Firstbeat Hyvinvointianalyysi kertoo kuinka keho reagoi arjen erilaisissa tilanteissa

Ympärivuorokautinen sykevälimittaus kuvaa yksilöllisesti kuormittavia ja palauttavia tekijöitä sekä liikunnan vaikutusta. Tieteellisesti kehitetty Hyvinvointianalyysi kertoo kehon voimavaroista ja nostaa pöydälle asiat, jotka parantavat jaksamista, kuntoa ja terveyttä.

Kolmen vuorokauden mittaus on helppo toteuttaa arjen keskellä. Ennen mittausta sovitaan tapaamiskäynti ja mittauksen jälkeen saat henkilökohtaisen raportin ja asiantuntijan 30 min palautteen. Pienillä valinnoilla voit parantaa merkittävästi omaa hyvinvointia ja jaksamistasi. Kokeile Hyvinvointianalyysia tutustumishintaan 159 € tai innosta itsesi hyvinvointimuutokseen tilaamalla heti kahden mittauksen seurantapaketti 309 € (tutustumishinnat voimassa 31.1.2019 asti).

Varaa aika sähköpostitse anne.s.koponen@elisanet.fi. Sähköpostin otsikoksi ”Hyvinvointianalyysin tilaus”. Ilmoitathan sähköpostissa nimesi, osoitteesi, sähköpostiosoitteesi, ja puhelinnumerosi, ja kuvaile mielellään lyhyesti, miksi haluat osallistua mittaukseen. Sinuun otetaan yhteyttä 1- 5 päivän sisällä.

Varaa aika Firstbeat Hyvinvointianalyysiin

Voit varata ajan puhelimitse tai sähköisen ajanvarauspalvelumme kautta 24 tuntia vuorokaudessa.