Hieronta

Palvelut

Hieronta auttaa hyvin lihaksiston kipu-, jännitys- ja särkytiloissa

Hieronnan vaikutukset ovat moninaiset. Hieronnalla pyritään lihasten rentouttamiseen, paikallisen verenkierron ja imunesteen vilkastuttamiseen, kivun lievittymiseen, lihassyiden kiinnikkeiden irrottamiseen ja niiden synnyn estämiseen. Hieronnassa käytetään erilaisia otteita, sivelyjä ja painalluksia, aina kulloisenkin asiakkaan hoitotarpeen ja toivomuksen mukaisesti.

Urheiluhieronnassa käytetään klassista hierontaa enemmän poikittaisotteita, jotka tehostavat lihassyiden poikittaissiltojen kiinnikkeiden irtoamista, mutta myös lihaksen palautumista muokkaavasta käsittelystä. Tarvittaessa hieronta voidaan tehdä kevyenä ei-muokkaavana käsittelynä esim. kilpailuun valmistauduttaessa. Urheiluhieronta sopii niin ei-urheilijoille kuin kaikkien liikunta- ja urheilulajien harrastajille.

Hierontaa käytetään myös kehonhuoltona kuntoilun ja aktiivisen liikkumisen ohella. Hieronta on rentouttavaa ja sillä on kivunhallintaan sekä hyvän olon tunteeseen vaikuttavien hormonien vapautumista edistävä vaikutus.

Välittömästi hieronnan jälkeen olisi suositeltavaa välttää fyysistä rasitusta. Muokkaavia ja/tai rentouttavia hierontapalveluitamme ovat 30 min osahieronnat, 45 min ylävartalohieronnat, 60 min puolivartalohieronnat, ja 90 min ja 120 min kokovartalohieronnat. Hierontaa antavat pitkälle koulutetut ja kokeneet hieronnan ja fysioterapian ammattilaiset.

Hieronnan esteitä ovat flunssa, kuume, yleistulehdukset, käsiteltävän alueen ihon tulehdukset ja tuoreet vammat ja leikkaukset, syöpäkasvaimet. Paikalliset esim. yhden nivelen tai raajan vammat tai tulehdukset voidaan kiertää tai jättää hieromatta. Epäselvissä tapauksissa kysy aina omalta lääkäriltäsi.

Varaa aika hierontaan

Voit varata hoitoajan puhelimitse tai sähköisen ajanvarauspalvelumme kautta 24 tuntia vuorokaudessa