Yhteystiedot

Tuusantie 3, Nummela

Toimitilamme sijaitsee Nummelan linja-autoaseman välittömässä läheisyydessä

Meille on helppo saapua bussilla ja Nummelan linja-autoasemalta on vain 300 metrin kävelymatka toimitiloihimme. Autolla saapuville parkkipaikka löytyy suoraan toimitilojemme edessä olevalta parkkipaikalta. Sisäänkäyntimme on katutasossa.

Osoite: Tuusantie 3, 03100 Nummela
Puhelin: 040 634 7577
Sähköposti: info@nummelanosteofysio.fi
Palvelemme: Sopimuksen mukaan

Tutustu henkilökuntaamme

Avaa esittely klikkaamalla kuvaa

Eemeli Rauvala

Osteopaatti

Eemeli Rauvala

Osteopaatti

Olen vuonna 2011 ammattikorkeakoulu Metropolian nelivuotisesta osteopatiakoulutuksesta valmistunut Valviran rekisteröimä osteopaattti. Pyrin aina asiakkaan vaivan kokonaisvaltaiseen parantamiseen ja pitkäaikaisiin tuloksiin. Keinoja tähän on manuaalinen terapia ja aktiivisten harjotteiden ohjaus.

Tervetuloa vastaanotolleni!

040 5421 575

Kati Helin

Fysioterapeutti

Kati Helin

Fysioterapeutti

Olen valmistunut fysioterapeutiksi Lappeenrannan LAB-ammattikorkeakoulusta joulukuussa 2021. Fysioterapeuttina pyrin aina olemaan asiakkaan tukena ja ottamaan hänet huomioon kokonaisvaltaisesti. Haluan yhdessä hänen kanssaan löytää keinot vaivan kuin vaivan helpottamiseen asiakkaan omia tavoitteita unohtamatta. Kuntoutusprosessissa keskityn tutkitun tiedon hyödyntämiseen sekä nousujohteiseen etenemiseen. Eniten minulla on kokemusta tuki- ja liikuntaelinvaivojen kuntoutuksesta. Tämän lisäksi kiinnostuksen kohteenani on leikkauksen jälkeinen kuntoutus. Jatkossa aion kouluttautua aktiivisesti ja erityisesti minua kiinnostaa urheilufysioterapeutin sekä eläinfysioterapeutin opinnot.

Tervetuloa vastaanotolleni!

040 634 7577

Anne Koponen

Urheiluhieroja

Anne Koponen

Urheiluhieroja

Valmistuin koulutetuksi hierojaksi ja urheiluhierojaksi Kuortaneen
Urheiluopistosta v. 1989, mistä lähtien toimin ammatinharjoittajana
Keravan Lääkärikeskuksen fysioterapiaosastolla v. 2007 asti.
Hierontatyön ohella valmistuin liikuntatieteen maisteriksi Jyväskylän
yliopiston liikuntabiologian laitokselta v. 1996. Otan
hieronta-asiakkaita vastaan liikuntafysiologi-tohtorikoulutettava
–päätyöni ohella. Pitkää kokemusta ja laajaa liikunta-alan tuntemusta
hyödynnän antamieni hoitojen lisäksi myös hiihtovalmennuksessa ja
jumpanohjauksissa.

Tervetuloa vastaanotolleni!

040 5352 129

Jesse Nyman

Naprapaatti

Jesse Nyman

Naprapaatti

Valmistuin naprapaatiksi kesällä 2020 Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulusta Kotkasta. Koulutus on nelivuotinen ja se painottuu kattavasti tuki- ja liikuntaelimistön sairauksien sekä toiminnanhäiriöiden tutkimiseen, hoitoon ja ennaltaehkäisyyn. Opintojeni aikana suoritin työharjoittelua KTP-Basketin Korisliiga-joukkueen matkassa kausina 2017–2020, mistä tarttui mukaan kokemusta urheiluvammoista sekä ammattiurheilun maailmasta. Urheiluvammat ovat yksi ammatillisen kiinnostuksen kohteistani. Oli kyseessä sitten kokemasi kipu tai toive paremmasta toimintakyvystä, pyrin auttamaan sinua matkalla kohti tavoitteitasi.

naprapaattinyman.fi

Tervetuloa vastaanotolleni!

040 845 9658

Tuulia Tähkälä

Fysioterapeutti

Tuulia Tähkälä

Fysioterapeutti

Olen valmistunut fysioterapeutiksi vuonna 2015 Metropolia Ammattikorkeakoulusta. Lisäksi olen liikuntaneuvoja. Vahvinta osaamisaluettani ovat tuki- ja liikuntaelimistön fysioterapia, urheilufysioterapia, äitiysfysioterapia sekä niihin kuuluvat liikekontrolliharjoittelu, fascia- eli lihaskalvokäsittelyt ja kinesioteippaus. Liikunta, hyvinvointi ja terveelliset elintavat ovat itselleni erityisen tärkeitä ja pyrin siirtämään näitä arvoja myös asiakkaideni elämään. Jotta harjoittelu tai kuntoutus saadaan osaksi asiakkaan elämää, on tärkeää löytää yksilölliset tavoitteet ja motivaation lähteet. Tässä toivon voivani olla avuksi asiakkailleni.

050 3529 615

Varaa hoitoaika

Voit varata hoitoajan puhelimitse tai sähköisen ajanvarauspalvelumme kautta 24 tuntia vuorokaudessa